• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Consorcio BUCLE Recolector
  • Contact Us
  • Send Feedback
  • Enlaces y accesos
    • Derechos de autor
    • Políticas
    • Guía de autoarchivo
    • FAQ y ayuda
    • La ULE y el Acceso Abierto
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Repositorio
    Institucional
    Abierto

    Consorcio BUCLE Recolector

    Browse

    All of BULERIACommunities and CollectionsAuthorsDirectoresTitlesSubjectsFacultad/CentroÁrea de conocimientoFecha de creación/publicaciónTitulaciónThis CollectionAuthorsDirectoresTitlesSubjectsFacultad/CentroÁrea de conocimientoFecha de creación/publicaciónTitulación

    My Account

    Login

    Statistics

    View Usage Statistics

    Otros enlaces

    Listar Untitled por área de conocimiento 
    •   BULERIA Home
    • Scientific Production
    • Untitled
    • Listar Untitled por área de conocimiento
    •   BULERIA Home
    • Scientific Production
    • Untitled
    • Listar Untitled por área de conocimiento

    Listar Untitled por área de conocimiento "Tecnologia de los Alimentos"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Sort by:

    Order:

    Results:

    Now showing items 1-13 of 13

    • title
    • Fecha de creación/publicación
    • ascending
    • descending
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Antibacterial effect of the lactoperoxidase system against aeromonas hydrophila and psychrotrophs during the manufacturing of the Spanish sheep fresh cheese Villalón 

        Santos, Jesús A.; López Díaz, Teresa MaríaAutoridad Buleria; García Fernández, María del CaminoAutoridad Buleria; García López, María LuisaAutoridad Buleria; Otero Carballeira, AndrésAutoridad Buleria (1995-06-30)
      • Application of lactic acid bacteria for the biopreservation of meat products: A systematic review 

        Barcenilla, Coral; Ducic, Miroslav; López Fernández, María MercedesAutoridad Buleria; Prieto Maradona, MiguelAutoridad Buleria; Álvarez Ordóñez, AvelinoAutoridad Buleria (2022-01)
      • Bacteriological quality of a traditional Spanish blue cheese 

        López Díaz, Teresa MaríaAutoridad Buleria; Santos, Jesús A.; González, César J.; Moreno, B.; García López, María LuisaAutoridad Buleria (1995-06-30)
      • Behaviour of Non-O157 STEC and Atypical EPEC during the Manufacturing and Ripening of Raw Milk Cheese 

        Rios, Edson Antonio; Ramos Pereira, Juliana; Santos, Jesús A.; López Díaz, Teresa MaríaAutoridad Buleria; Otero Carballeira, AndrésAutoridad Buleria; Rodríguez Calleja, José MaríaAutoridad Buleria (2020)
      • Extended-Spectrum Beta-Lactamase-Producing Enterobacteriaceae in Fresh Produce 

        Pintor-Cora, Alberto; Álvaro-Llorente, Laura; Otero, Andrés; Rodríguez-Calleja, Jose M.; Santos, Jesús A. (2021)
      • Genetic characterization of atypical enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) strains isolated from ewes’ milk, sheep farms environment and humans by multilocus sequence typing and pulsed-field gel electrophoresis 

        Otero, Verónica; Rodríguez Calleja, José MaríaAutoridad Buleria; Otero Carballeira, AndrésAutoridad Buleria; García López, María LuisaAutoridad Buleria; Santos, Jesús A. (2013-07-19)
      • Hemolytic activity and siderophore production in different aeromonas species isolated from fish 

        Santos, Jesús A.; González, César J.; Otero Carballeira, AndrésAutoridad Buleria; García López, María LuisaAutoridad Buleria (1999-09-23)
      • Microbiological changes during manufacture and ripening of a naturally ripened blue cheese (Valdeón, Spain) 

        López Díaz, Teresa MaríaAutoridad Buleria; Alonso Calleja, CarlosAutoridad Buleria; Santos, Jesús A.; García López, María LuisaAutoridad Buleria; Moreno, B. (1995-06-30)
      • Molecular Diversity of ESBL-Producing Escherichia coli from Foods of Animal Origin and Human Patients 

        Alegría, Ángel; Arias-Temprano, Marta; Férnandez Natal, Isabel; Rodríguez Calleja, José MaríaAutoridad Buleria; García López, María LuisaAutoridad Buleria; Santos, Jesús A. (2020-02)
      • Mycoflora of a traditional Spanish blue cheese 

        López Díaz, Teresa MaríaAutoridad Buleria; Santo, Jesús A.; Prieto, Miguel; García López, María LuisaAutoridad Buleria; Otero Carballeira, AndrésAutoridad Buleria (1995-05-17)
      • Studies of the Microbiological and Physico-Chemical Composition of Goat ́s Milk from North-Western Spain 

        Ramos Pereira, Juliana; Rios, Edson Antonio; Rodríguez Calleja, José MaríaAutoridad Buleria; Santos, Jesús A.; López Díaz, Teresa MaríaAutoridad Buleria (2019)
      • Tiempo de pandemias: la resistencia a los antibióticos y el papel de la cadena alimentaria (proyecto #VegeColiRes) 

        Rodríguez Calleja, José MaríaAutoridad Buleria; Santos, Jesús A. (2021-01-12)
      • Unraveling the emergence and population diversity of Listeria monocytogenes in a newly built meat facility through whole genome sequencing 

        Alvarez-Molina, Adrián; Cobo-Díaz, José F.; López, Mercedes; Prieto, Miguel; Alvarez-Ordóñez, Avelino; Toro, María de (2021-01-04)