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    Título
    Effects of ispaghula husk and guar gum on postprandial glucose and insulin concentrations in healthy subjects
    Autor
    Sierra, Matilde
    García, Juan J.
    Fernández, Nélida
    Diez, M. José
    Calle, Ángela P.
    Sahagún, Ana M.
    Prieto, Carlos
    Carriedo, Demetrio
    González, Aranzazu
    Álvarez, J.C.
    Castro, Luis J.
    Torre, M. de la
    Moran, V.
    Facultad/Centro
    Facultad de Veterinaria
    Área de conocimiento
    Farmacologia
    Datos de la obra
    European journal of clinical nutrition, 2001, n. 55
    Editor
    Nature publishing group
    Fecha
    2001-06-20
    Descripción física
    P. 235-243
    Abstract
    The aim of this study was to evaluate, under the same experimental conditions and in the same subjects, the effects of ispaghula husk and guar gum on postprandial glucose and insulin concentrations in healthy female subjects(ten healthy female volunteers aged 30 ± 48 y with normal body mass indices).
    Materia
    Zoología
    Palabras clave
    Dietary fiber
    Ispaghula husk
    Guar gum
    Glucose
    Insulin
    Healthy female volunteers
    Idioma
    eng
    Tipo documental
    info:eu-repo/semantics/article
    Peer review
    SI
    URI
    http://hdl.handle.net/10612/4447
    Collections
    • Artículos de revista (post-print) [1543]
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    Files in this item
    Nombre:
    2001EurJClinNutr55 235-43.pdf
    Tamaño:
    179.0Kb
    Formato:
    Adobe PDF
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