• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Consorcio BUCLE Recolector
  • Contact Us
  • Send Feedback
  • Enlaces y accesos
    • Derechos de autor
    • Políticas
    • Guía de autoarchivo
    • FAQ y ayuda
    • La ULE y el Acceso Abierto
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Repositorio
    Institucional
    Abierto

    Consorcio BUCLE Recolector

    Browse

    All of BULERIACommunities and CollectionsAuthorsDirectoresTitlesSubjectsFacultad/CentroÁrea de conocimientoFecha de creación/publicaciónTitulaciónThis CollectionAuthorsDirectoresTitlesSubjectsFacultad/CentroÁrea de conocimientoFecha de creación/publicaciónTitulación

    My Account

    Login

    Statistics

    View Usage Statistics

    Otros enlaces

    View Item 
    •   BULERIA Home
    • Scientific Production
    • Untitled
    • View Item
    •   BULERIA Home
    • Scientific Production
    • Untitled
    • View Item

    Compartir

    Export

    RISMendeleyRefworksZotero
    • edm
    • marc
    • xoai
    • qdc
    • ore
    • ese
    • dim
    • uketd_dc
    • oai_dc
    • etdms
    • rdf
    • mods
    • mets
    • didl
    • premis

    Citas

    Academic Search
    Título
    Microbiological changes during manufacture and ripening of a naturally ripened blue cheese (Valdeón, Spain)
    Autor
    López Díaz, Teresa MaríaAutoridad Buleria ORCID
    Alonso Calleja, CarlosAutoridad Buleria ORCID
    Santos, Jesús A.
    García López, María LuisaAutoridad Buleria ORCID
    Moreno, B.
    Facultad/Centro
    Facultad de Veterinaria
    Área de conocimiento
    Tecnologia de los Alimentos
    Datos de la obra
    Milchwissenschaft, vol. 50, n. 7
    Editor
    Ava agrar-verlag allgäu
    Fecha
    1995-06-30
    Descripción física
    P. 381-384
    Abstract
    Valdeón cheese is a blue-veined variety made nowadays during spring and summer, in farmhouses in Valdeón valley (Picos de Europa, province of León).
    Materia
    Tecnología de los alimentos
    Veterinaria
    Palabras clave
    Valdeón cheese
    Blue cheese
    Ripening
    Manufacture
    Idioma
    eng
    Tipo documental
    info:eu-repo/semantics/article
    Peer review
    SI
    URI
    http://hdl.handle.net/10612/7260
    Collections
    • Untitled [2684]
    Show full item record
    Files in this item
    Nombre:
    LopezDiaz_1995_milch_50_381pdf.pdf
    Tamaño:
    2.345Mb
    Formato:
    Adobe PDF
    Thumbnail
    FilesOpen