TY - JOUR AU - Facultad de Veterinaria AU - Otero, Verónica AU - Becerril González, Raquel AU - Santos Buelga, Jesús Ángel AU - Rodríguez Calleja, José María AU - Nerín, Cristina AU - García López, María Luisa AU - Nutricion y Bromatologia DA - 2014/02/02 PY - 2015 UR - http://hdl.handle.net/10612/4166 AB - Entidades financiadoras: Junta de Castilla y León (Ayuda Grupo de Excelencia GR155 y Proyecto de Investigación LE331A12-2). Proyecto de Investigación AGL2011-26118/ALI. The antimicrobial activity of two packaging films (polypropylene –PP- and... LA - eng PB - Elsevier KW - Tecnología de los alimentos KW - Veterinaria KW - E. coli O157:H7 KW - Ethyl Lauroyl Arginate KW - LAE KW - Antimicrobial KW - Queso de oveja KW - Essential oils KW - Zamora KW - Active packaging TI - Evaluation of two antimicrobial packaging films against Escherichia coli O157:H7 strains in vitro and during storage of a spanish ripened sheep cheese (zamorano) ER -