• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Consorcio BUCLE Recolector
  • Contact Us
  • Send Feedback
  • Enlaces y accesos
    • Derechos de autor
    • Políticas
    • Guía de autoarchivo
    • FAQ y ayuda
    • La ULE y el Acceso Abierto
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Repositorio
    Institucional
    Abierto

    Consorcio BUCLE Recolector

    Browse

    All of BULERIACommunities and CollectionsAuthorsDirectoresTitlesSubjectsFacultad/CentroÁrea de conocimientoFecha de creación/publicaciónTitulaciónThis CollectionAuthorsDirectoresTitlesSubjectsFacultad/CentroÁrea de conocimientoFecha de creación/publicaciónTitulación

    My Account

    Login

    Statistics

    View Usage Statistics

    Otros enlaces

    View Item 
    •   BULERIA Home
    • Scientific Production
    • Untitled
    • View Item
    •   BULERIA Home
    • Scientific Production
    • Untitled
    • View Item

    Compartir

    Export

    RISMendeleyRefworksZotero
    • edm
    • marc
    • xoai
    • qdc
    • ore
    • ese
    • dim
    • uketd_dc
    • oai_dc
    • etdms
    • rdf
    • mods
    • mets
    • didl
    • premis

    Citas

    Título
    Antibacterial effect of the lactoperoxidase system against aeromonas hydrophila and psychrotrophs during the manufacturing of the Spanish sheep fresh cheese Villalón
    Autor
    Santos, Jesús A.
    López Díaz, Teresa MaríaAutoridad BuleriaORCID
    García Fernández, María del CaminoAutoridad Buleria
    García López, María LuisaAutoridad BuleriaORCID
    Otero Carballeira, AndrésAutoridad BuleriaORCID
    Facultad/Centro
    Facultad de Veterinaria
    Área de conocimiento
    Tecnologia de los Alimentos
    Datos de la obra
    Milchwissenschaft,1995, vol. 50, n. 12
    Editor
    Ava agrar-verlag allgäu
    Fecha
    1995-06-30
    Abstract
    The lactioerixidase-thiocyanate-hydrogen peroxide system (LP system) of milk is one of the better known natural antimicrobial systems of food. Its bacteriostatic and batericidal activity against several foodborne bacteria has been previously shown. Also, the activation of the LP system in raw milk has been proposed as a means for controlling several sanitary risks of bacterial origin and for improving its shelf-life.
    Materia
    Tecnología de los alimentos
    Veterinaria
    Palabras clave
    Sheep fresh cheese
    Valdeón cheese
    Spain
    Aeromonas hydrophila
    Psychrotrophs
    Peer review
    SI
    URI
    http://hdl.handle.net/10612/7265
    Collections
    • Untitled [2723]
    Show full item record
    Files in this item
    Nombre:
    Santos_1995_milch_50_690.pdf
    Tamaño:
    2.002Mb
    Formato:
    Adobe PDF
    Thumbnail
    FilesOpen